PLAATSING RAMEN EN DEUREN IN HEMIKSEM, BOOM, REET EN RUMST

Aluminium- en pvc-ramen en -deuren in alle RAL-kleuren

Wij zijn met name gespecialiseerd in de kwalitatieve plaatsing van ramen en deuren in de omgeving van Reet, Rumst, Niel, Schelle, Willebroek, Boom, Hemiksem, Londerzeel en Sint-Niklaas. We doen dit zowel bij renovatiewerken als bij kleine nieuwbouwprojecten. Hierbij heeft u steeds de keuze tussen ramen en deuren van pvc of van aluminium.Ramen en deuren in pvc zijn interessant qua prijs en hebben een uitstekende isolerende werking. Ze zijn bovendien gemakkelijk te onderhouden. Dankzij de metalen kern zijn ramen in pvc bovendien uiterst stevig. Voor de afwerking kunt u kiezen tussen een egaal oppervlak of een reliëfstructuur, bijvoorbeeld met een houtmotief. Ramen en deuren in aluminium zijn dan weer iets duurder, maar lenen zich perfect voor een moderne look. Ook hier kiest u voor een glad oppervlak of een oppervlak met structuur. Dankzij de stevigheid van het materiaal is het geschikt voor grote glaspartijen.

Aluminium- en pvc-ramen
press to zoom
Aluminium- en pvc-ramen
press to zoom
Aluminium- en pvc-ramen
press to zoom
Aluminium- en pvc-ramen
press to zoom
1/1

Ruim assortiment ramen en deuren in het Waasland

Bij Alperco in Hemiksem kunt u terecht voor al uw raam- en deurwerk. Denk daarbij niet alleen aan klassieke ramen en deuren, maar ook aan vouwdeuren en schuiframen voor de afscheiding van ruimtes of voor een optimale toegang tot uw tuin. Hierbij gebruiken we alleen profielen die van een kwaliteitslabel zijn voorzien en vallen we terug op kwaliteitsmerken als Aliplast, Schüco en Reynaers.

Pvc-ramen

Pvc-deuren

Aluminiumramen

Aluminiumdeuren

Schuiframen

Vouwdeuren

CONTACTEER ALPERCO

Ontvangt u graag meer informatie over de mogelijkheden en stijlen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we helpen u meteen verder.