ROLLUIKEN LATEN PLAATSEN IN
SINT-NIKLAAS, LONDERZEEL, WILLEBROEK …

Plaatsing en afwerking van diverse rolluiksystemen in Reet, Rumst …

Rolluiken zijn altijd een meerwaarde voor uw woning. Ze zorgen voor een goede verduistering in de slaapkamers, beschermen uw woning tegen weer en wind en voorkomen inbraken. Bij Alperco uit Hemiksem plaatsen we verschillende soorten rolluiken van de merken Somfy en Gaposa, waarbij vakmanschap en een nette afwerking steeds inbegrepen zijn.

INBOUWROLLUIKEN:

Deze rolluiken hebben geen zichtbare rolluikkast. De plaats die de rolluik nodig heeft, is in de gevel voorzien. Aan de buitenkant van de woning is de rolluikkast hierdoor niet zichtbaar. We plaatsen dergelijke inbouwrolluiken in Hemiksem, Boom, Reet, Rumst en omgeving.

VOORZETROLLUIKEN:

Voorzetrolluiken worden aan de buitenkant van de woning geplaatst. Dit heeft als voordeel dat u geen specifieke verbouwingswerken aan de raamopening hoeft te doen om ze te plaatsen. De volledige installatie gebeurt aan de buitenkant van de woning. We plaatsen voorzetrolluiken in Schelle, Willebroek, Londerzeel en omgeving.

OPBOUWROLLUIKEN:

Bij opbouwrolluiken vormt de rolluikkast een geheel met het raamprofiel. De rolluikkast bevindt zich dan binnen in huis. Ook voor de plaatsing van opbouwrolluiken in Sint-Niklaas en regio rekent u op onze diensten.

Keuzemogelijkheden voor een optimale plaatsing van rolluiken in Hemiksem en omgeving

Welk systeem u ook kiest, rolluiken zijn steeds een goede bescherming voor uw woning. In de winter houden ze regen, wind en koude buiten. In de zomer houdt u de woning lekker koel door de rolluiken neer te laten. De mate van comfort bepaalt u echter zelf, waarbij u steeds over talloze keuzemogelijkheden beschikt.

Plaatsing rolluiken in aluminium of kunststof

Plaatsing rolluiken met buismotor of lint

Plaatsing rolluiken met afstandsbediening, schakelaar of schakelklok

Plaatsing rolluiken met interactieve afstandsbediening via smartphone of tablet

Rolluiken gevoed met zonne-energie door middel van zonnecel en batterij

CONTACTEER ALPERCO

Contacteer ons vandaag nog en wij komen bij u langs om de ramen op te meten.